Hamurun çabuk kabarması için?
Hamurun çabuk kabarması için?
Sorum şu:
Hamurun çabuk kabarması için?
Erfahrener Benutzer
seit: 12.02.2015
Beiträge: 4,930
Hamurun daha çabuk ve iyi kabarması için mayayı ılık su ve bir adet şekerle biraz bekletilip ardından un eklenmelidir.Ayrıca ortam ısısının sıcak olması mayalanmaya hızlandırır.
Benzer Konular
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 26. 12. 2019, 22:21
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 22. 02. 2014, 15:38
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 14. 03. 2013, 14:03
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 29. 01. 2013, 11:22
cevaplar forum içinde, yazan TrippleMom
Cevap: 1
Son Mesaj: 03. 06. 2012, 00:36
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.