Çökertme kebabı nasıl yapılır?

1Cevaplar
  1. #1
    Gast Üyenin Avatarı
    Gast

    Varsayılan Çökertme kebabı nasıl yapılır?

    Sorum şu:
    Çökertme kebabı nasıl yapılır?

  2. #2
    mesnevi Üyenin Avatarı
    mesnevi Çevrimdışı

    Title
    Erfahrener Benutzer
    Üyelik Tarihi
    12.02.2015
    Mesaj
    5,320

    Varsayılan

    Çökertme kebabı için bonfile eti jülyen doğranıp yağda kavrulur. İçine sarımsak ve karabiber eklenir. Ardından su eklenip yumuşayıncaya kadar pişirilir.Başka bir tavada patatesler kibrit çöpü şeklinde kesilip kızartılır. Üzerin sarımsaklı yoğurt gezdirilir. Domates sosu da hazırlanıp üzerinde gezdirilir. Etlerde hafif kavrulup en üste konur ve maydanozla servis edilir.

Benzer Konular

  1. Kuyu kebabı nasıl yapılır?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 14. 05. 2020, 14:23
  2. Cağ kebabı nasıl yapılır?

    sorular forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 01. 08. 2019, 01:30
  3. Gerçek tas kebabı nasıl yapılır?

    sorular forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 24. 07. 2019, 17:51
  4. Dana tas kebabı nasıl yapılır?

    sorular forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 15. 07. 2019, 18:54
  5. Tas kebabı nasıl yapılır?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 30. 05. 2012, 09:02

Bu konuyu okuyan üyeler: 0

Şu anda listelemek için üye yok.
Bu site tanımlama bilgilerini kullanır. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz. Gizlilik Politikası