- Home
- cevaplar
- Yemeklere yumuşaklık ve lezzet kazandırmak için, suyuna un, yumurta, limon gibi malzemeleri ekleyerek koyulaşmasını sağlamaya ne denir?
Yemeklere yumuşaklık ve lezzet kazandırmak için, suyuna un, yumurta, limon gibi malzemeleri ekleyerek koyulaşmasını sağlamaya ne denir?
-
Yemeklere yumuşaklık ve lezzet kazandırmak için, suyuna un, yumurta, limon gibi malzemeleri ekleyerek koyulaşmasını sağlamaya ne denir?
Sorum şu:
Yemeklere yumuşaklık ve lezzet kazandırmak için, suyuna un, yumurta, limon gibi malzemeleri ekleyerek koyulaşmasını sağlamaya ne denir?
-
Erfahrener Benutzer
- 30.09.2012
- 270
Yemeklere yumuşaklık ve lezzet kazandırmak için,suyuna un,yumurta,limon gibi malzemeleri ekleyerek koyulaşmasına TERBİYE ETMEK denir.
Benzer Konular
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 27. 04. 2017, 18:06
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 09. 10. 2016, 20:05
-
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 11. 09. 2016, 19:18
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 29. 09. 2015, 21:53
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 14. 07. 2013, 13:14
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.