Yemeklere yumuşaklık ve lezzet kazandırmak için, suyuna un, yumurta, limon gibi malzemeleri ekleyerek koyulaşmasını sağlamaya ne denir?

1Cevaplar
  1. #1
    Gast Üyenin Avatarı
    Gast

    Varsayılan Yemeklere yumuşaklık ve lezzet kazandırmak için, suyuna un, yumurta, limon gibi malzemeleri ekleyerek koyulaşmasını sağlamaya ne denir?

    Sorum şu:
    Yemeklere yumuşaklık ve lezzet kazandırmak için, suyuna un, yumurta, limon gibi malzemeleri ekleyerek koyulaşmasını sağlamaya ne denir?

  2. #2
    Ayancuk Üyenin Avatarı
    Ayancuk Çevrimdışı

    Title
    Erfahrener Benutzer
    Üyelik Tarihi
    30.09.2012
    Nerden
    Ankara
    Mesaj
    270

    Varsayılan

    Yemeklere yumuşaklık ve lezzet kazandırmak için,suyuna un,yumurta,limon gibi malzemeleri ekleyerek koyulaşmasına TERBİYE ETMEK denir.

Benzer Konular

  1. Çorbaları lezzet katmak için neler eklenebilir?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 27. 04. 2017, 18:06
  2. Nişan için süs malzemeleri nereden bulunur?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 09. 10. 2016, 20:05
  3. Cevap: 0
    Son Mesaj: 11. 09. 2016, 19:18
  4. Cevap: 1
    Son Mesaj: 29. 09. 2015, 21:53
  5. Döllenmiş yumurta hücresine ne denir?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 14. 07. 2013, 13:14

Bu konuyu okuyan üyeler: 0

Şu anda listelemek için üye yok.
Bu site tanımlama bilgilerini kullanır. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz. Gizlilik Politikası