Karnıyarık nasıl yapılır?

1Cevaplar
  1. #1
    Gast Üyenin Avatarı
    Gast

    Varsayılan Karnıyarık nasıl yapılır?

    Sorum şu:
    Karnıyarık nasıl yapılır?

  2. #2
    mert Üyenin Avatarı
    mert Çevrimdışı

    Title
    Erfahrener Benutzer
    Üyelik Tarihi
    20.03.2014
    Mesaj
    4,930

    Varsayılan

    Karnıyarık patlıcandan yapılan bir yemektir. Karnıyarık için orta boy altı adet patlıcan alaca şekilde soyulup yıkanıp kurulanıp kızgın yağda her tarafı kızaracak şekilde kızartılır. Kızartılan patlıcanlar bir tepsiye alınır. Başka bir tavada 300 gr kıyma sıvı yağda kavurulur. ,içerisine bir baş soğan ve iki diş sarımsak ,tuz ,baharat ve salça katılır. Patlıcanlar ortadan yarılıp kıyma karışımı ile doldurulur. Yeşil biber ve domatesle süslenip salçalı su tepsi dibine eklenerek fırına verilir. 170 derecede 20 dakika pişirilir.

Benzer Konular

  1. Cevap: 0
    Son Mesaj: 16. 08. 2014, 14:18
  2. Cevap: 1
    Son Mesaj: 24. 01. 2014, 14:48
  3. Cevap: 2
    Son Mesaj: 09. 01. 2014, 11:01
  4. Limonata nasil yapilir ve nasil satilirtilir?

    sorular forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 19. 04. 2013, 18:07
  5. Cevap: 0
    Son Mesaj: 11. 11. 2012, 19:05

Bu konuyu okuyan üyeler: 0

Şu anda listelemek için üye yok.
Bu site tanımlama bilgilerini kullanır. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz. Gizlilik Politikası