Bira içindeki hangi maddeden dolayı köpürür?
-
Bira içindeki hangi maddeden dolayı köpürür?
Sorum şu:
Bira içindeki hangi maddeden dolayı köpürür?
-
Erfahrener Benutzer
- 01.06.2012
- 276
Asitli olan her içecek köpürür ancak biradaki köpük miktarının fazla olması içinde bulunan protein ve katkı maddelerinden kaynaklanır.
-
Benzer Konular
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 26. 06. 2018, 20:56
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 13. 03. 2013, 00:20
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 10. 11. 2012, 22:35
-
cevaplar forum içinde, yazan Misafir
Cevap: 1
Son Mesaj: 22. 09. 2012, 22:01
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 04. 06. 2012, 22:24
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.