Bıldırcın eti nasıl pişirilir?
Bıldırcın eti nasıl pişirilir?
Sorum şu:
Bıldırcın eti nasıl pişirilir?
Erfahrener Benutzer
seit: 12.02.2015
Beiträge: 4,930
Bıldırcın rezene tozu,kırmızı biber ,limon ve tuz karışımı ile bir müddet bekletilir. Daha sonra 200 derece fırında üzerine tereyağı sürülerek fırında pişirilir.
Benzer Konular
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 29. 10. 2020, 20:46
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 24. 01. 2020, 19:04
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 06. 08. 2019, 02:58
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 31. 07. 2019, 14:47
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 23. 02. 2015, 13:23
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.