Kıyılmış, baharat katılmış etle, tütsüleme, pişirme gibi işlemlerden sonra yapılan bir tür sucuk hangisidir?

1Cevaplar
  1. #1
    Gast Üyenin Avatarı
    Gast

    Varsayılan Kıyılmış, baharat katılmış etle, tütsüleme, pişirme gibi işlemlerden sonra yapılan bir tür sucuk hangisidir?

    Sorum şu:
    Kıyılmış, baharat katılmış etle, tütsüleme, pişirme gibi işlemlerden sonra yapılan bir tür sucuk hangisidir?

  2. #2
    Yaren Üyenin Avatarı
    Yaren Çevrimdışı

    Title
    Erfahrener Benutzer
    Üyelik Tarihi
    02.10.2012
    Mesaj
    465

    Varsayılan

    Kıyılmış, baharat katılmış etle, tütsüleme, pişirme gibi işlemlerden sonra yapılan bir tür sucuk Sosis dir.

Benzer Konular

  1. Evde yapilan sucuk nasil kurutulur?

    sorular forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 15. 02. 2017, 07:14
  2. Cevap: 0
    Son Mesaj: 30. 09. 2013, 23:01
  3. Evde yapilan sucuk nasil kurutulmali?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 01. 06. 2013, 16:46
  4. Evde yapılan sucuk nasıl kurutulur?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 23. 05. 2013, 16:06
  5. Cevap: 0
    Son Mesaj: 30. 11. 2012, 21:25

Bu konuyu okuyan üyeler: 0

Şu anda listelemek için üye yok.
Bu site tanımlama bilgilerini kullanır. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz. Gizlilik Politikası