- Home
- cevaplar
- Kıyılmış, baharat katılmış etle, tütsüleme, pişirme gibi işlemlerden sonra yapılan bir tür sucuk hangisidir?
Kıyılmış, baharat katılmış etle, tütsüleme, pişirme gibi işlemlerden sonra yapılan bir tür sucuk hangisidir?
-
Kıyılmış, baharat katılmış etle, tütsüleme, pişirme gibi işlemlerden sonra yapılan bir tür sucuk hangisidir?
Sorum şu:
Kıyılmış, baharat katılmış etle, tütsüleme, pişirme gibi işlemlerden sonra yapılan bir tür sucuk hangisidir?
-
Erfahrener Benutzer
- 02.10.2012
- 465
Kıyılmış, baharat katılmış etle, tütsüleme, pişirme gibi işlemlerden sonra yapılan bir tür sucuk Sosis dir.
Benzer Konular
-
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 15. 02. 2017, 07:14
-
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 30. 09. 2013, 23:01
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 01. 06. 2013, 16:46
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 23. 05. 2013, 16:06
-
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 30. 11. 2012, 21:25
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.