Konservelerde vitamin kaybı varsa neden hala kullanılmaktadır?

1Cevaplar
  1. #1
    Gast Üyenin Avatarı
    Gast

    Varsayılan Konservelerde vitamin kaybı varsa neden hala kullanılmaktadır?

    Sorum şu:
    Konservelerde vitamin kaybı varsa neden hala kullanılmaktadır?

  2. #2
    sakli_kent Üyenin Avatarı
    sakli_kent Çevrimdışı

    Title
    Erfahrener Benutzer
    Üyelik Tarihi
    24.03.2014
    Mesaj
    900

    Varsayılan

    Konserveler hazır yiyecek olduğundan insanlara kolaylık sağlamaktadır. Evde yapılıp hazırlanması ve saklanması uzun süre aldığından dolayı insanların tembelliğinden ya da vakitlerinin dar oluşundan kaynaklanır konserve tüketimi.

Benzer Konular

  1. Kilo kaybı neden olur?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 19. 02. 2019, 20:03
  2. Eski şarkılar neden hala popüler?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 25. 12. 2017, 19:20
  3. Imkansız diye bir şey varsa neden vardır?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 09. 04. 2014, 01:13
  4. Cevap: 1
    Son Mesaj: 11. 07. 2013, 15:43
  5. Işitme kaybı neden olur?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 12. 10. 2012, 15:06

Bu konuyu okuyan üyeler: 0

Şu anda listelemek için üye yok.
Bu site tanımlama bilgilerini kullanır. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz. Gizlilik Politikası