Pastaların gözenekli olmasının sebebi nedir?
-
Pastaların gözenekli olmasının sebebi nedir?
Sorum şu:
Pastaların gözenekli olmasının sebebi nedir?
-
Erfahrener Benutzer
- 13.05.2014
- 4,970
Pastaların gözenekli olma nedeni yumurta aklarını çok iyi çırpılması ve kabartma tozu kullanılmasıdır.
Benzer Konular
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 09. 08. 2020, 12:29
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 18. 10. 2019, 16:43
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 24. 08. 2019, 17:24
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 22. 04. 2016, 21:08
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 05. 06. 2014, 19:37
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.