Home
cevaplar
Patates kızartmasının daha az yağlı olması için ne yapılır?
Patates kızartmasının daha az yağlı olması için ne yapılır?
Patates kýzartmasýnýn daha az yaðlý olmasý için ne yapýlýr?
Sorum şu:
Patates kýzartmasýnýn daha az yaðlý olmasý için ne yapýlýr?
Erfahrener Benutzer
seit: 12.02.2015
Beiträge: 5,320
Patates kızartmasının daha az yağ çekmesini istiyorsanız patatesin suyu iyice alınıp tuzlandıktan sonra bol kızgın yağda kızattılmalıdır.Kızartılan patatesler yağ emici peçete üzerine alınmalıdır.
Benzer Konular
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 14. 10. 2017, 20:25
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 26. 08. 2014, 15:39
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 18. 02. 2013, 10:15
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 04. 12. 2012, 18:19
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 29. 05. 2012, 15:28
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.