Patates kızartmasının daha az yağlı olması için ne yapılır?

1Cevaplar
  1. #1
    Gast Üyenin Avatarı
    Gast

    Varsayılan Patates kýzartmasýnýn daha az yaðlý olmasý için ne yapýlýr?

    Sorum şu:
    Patates kýzartmasýnýn daha az yaðlý olmasý için ne yapýlýr?

  2. #2
    mesnevi Üyenin Avatarı
    mesnevi Çevrimdışı

    Title
    Erfahrener Benutzer
    Üyelik Tarihi
    12.02.2015
    Mesaj
    5,320

    Varsayılan

    Patates kızartmasının daha az yağ çekmesini istiyorsanız patatesin suyu iyice alınıp tuzlandıktan sonra bol kızgın yağda kızattılmalıdır.Kızartılan patatesler yağ emici peçete üzerine alınmalıdır.

Benzer Konular

  1. Hindinin yumuşak olması için ne yapılır?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 14. 10. 2017, 20:25
  2. Cevap: 1
    Son Mesaj: 26. 08. 2014, 15:39
  3. Yağlı Ciltler İçin Limon Maskesi nasıl yapılır?

    sorular forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 18. 02. 2013, 10:15
  4. Cevap: 1
    Son Mesaj: 04. 12. 2012, 18:19
  5. Kaşların daha gür olması için biryöntem var mı?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 29. 05. 2012, 15:28

Bu konuyu okuyan üyeler: 0

Şu anda listelemek için üye yok.
Bu site tanımlama bilgilerini kullanır. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz. Gizlilik Politikası