Düdüklü tencerede et haşlama nasıl yapılır?
Düdüklü tencerede et haşlama nasıl yapılır?
Sorum şu:
Düdüklü tencerede et haşlama nasıl yapılır?
Erfahrener Benutzer
seit: 18.02.2013
Beiträge: 687
Düdüklü tencereye et yerleştirilir üzerine su ilave edilir kapağı kapatılıp etin cinsine göre süresi belirlenerek ocaktan indirilir. Et sertleşmemesi için tuz sonradan ilave edilir.
Benzer Konular
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 14. 04. 2020, 10:59
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 03. 07. 2019, 21:20
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 13. 12. 2016, 11:43
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 19. 10. 2013, 18:09
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 12. 01. 2013, 16:20
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.