- Home
- cevaplar
- Karadeniz bölgesinin yöresel yemekleri nelerdir?
Karadeniz bölgesinin yöresel yemekleri nelerdir?
-
Karadeniz bölgesinin yöresel yemekleri nelerdir?
Sorum şu:
Karadeniz bölgesinin yöresel yemekleri nelerdir?
-
Erfahrener Benutzer
- 23.05.2013
- 233
Hamsi, Akçaabat Köftesi, Balık Pilakisi, Bileki Ekmeği, Çökülce (Sakarca) Kızartması, Muhlama, Pazı kavurma, Hamsili ekmek, Laz böreği, Hamsili pilav, kara lahana çorbası, Kuymak, Siron, Ayvalı Et, Mısır Çorbası, Kıymalı Karalahana, Kağıtta Hamsi, Peynirli Ve Cevizli Mantı, Böbrek Kavurma, yanıç, fındık köftesi, fasulye kavurması, bakla çorbası, cevizli tavuk, hamsili börek, beyaz bakla
Benzer Konular
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 25. 06. 2018, 12:54
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 15. 09. 2014, 12:24
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 30. 07. 2014, 00:00
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 03. 06. 2013, 15:22
-
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 16. 01. 2013, 22:42
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.