Balık eti neden beyazdır ?
-
Balık eti neden beyazdır ?
Sorum şu:
Balık eti neden beyazdır ?
-
Erfahrener Benutzer
- 13.05.2014
- 4,970
Balık etinin beyaz olmasının nedeni myoglobin adlı proteinin az olmasındandır. Balıklarda kas dokusu yoktur.
Benzer Konular
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 02. 08. 2020, 22:50
-
cevaplar forum içinde, yazan doganayhan
Cevap: 1
Son Mesaj: 07. 01. 2020, 10:18
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 23. 10. 2019, 17:44
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 29. 09. 2018, 19:00
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 29. 08. 2018, 16:02
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.