Güneydoğu Anadolu Bölgesi"nin yöresel yemekleri nelerdir?

1Cevaplar
  1. #1
    Gast Üyenin Avatarı
    Gast

    Varsayılan Güneydoğu Anadolu Bölgesi"nin yöresel yemekleri nelerdir?

    Sorum şu:
    Güneydoğu Anadolu Bölgesi"nin yöresel yemekleri nelerdir?

  2. #2
    suzanna Üyenin Avatarı
    suzanna Çevrimdışı

    Title
    Erfahrener Benutzer
    Üyelik Tarihi
    24.05.2014
    Mesaj
    701

    Varsayılan

    Başlıca en meşhur yemekleri Sembusek, Kızarmış İçli Köfte(irok), Kaburga Dolması, Zerde, Mercimekli Köfte (Bello), Çoban Çorbası (Lebeniye), Kavurma, Mevlüt Çöreği (Kliçe), Acı Kahve (Mırra), Kuzu Dolması, Tava Yemeği (Güveç), Şehriyeli Bulgur (Bırgıl), Mumbar Dolması, Patlıcan Kebabı (Maldum)dır.

Benzer Konular

  1. İç Anadolu Bölgesi"nin yöresel yemekleri?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 25. 03. 2020, 15:03
  2. Cevap: 1
    Son Mesaj: 28. 10. 2015, 09:54
  3. Güneydoğu Anadolu Bölgesi yemekleri nelerdir?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 17. 01. 2013, 13:28
  4. Doğu Anadolu Bölgesi"nin yöresel yemekleri?

    sorular forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 14. 01. 2013, 21:33
  5. Cevap: 0
    Son Mesaj: 14. 01. 2013, 11:44

Bu konuyu okuyan üyeler: 0

Şu anda listelemek için üye yok.
Bu site tanımlama bilgilerini kullanır. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz. Gizlilik Politikası