Pane harcı nasıl hazırlanır?
-
Pane harcı nasıl hazırlanır?
Sorum şu:
Pane harcı nasıl hazırlanır?
-
Pane harcı hazırlamak çok kolaydır.
Taze veya bayat ekmek, grissini veya etimekleri un haline getirecek kadar ufalayabilir ya da hazır galeta unu kullanabilirsiniz. Tavada kızartacağınız balıklar için tercihe göre mısır unu ya da normal buğday unu da kullanabilirsiniz.
Kızartacağınız eti (ya da tavuk veya balığı) önce ufalanmış ekmek kırıntılarına bulayıp sonra da ayrı bir kaba hazırlamış olduğunuz çırpılmış yumurtaya batırıp kızgın yağda kızartın.
Afiyet olsun
Benzer Konular
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 20. 09. 2019, 20:42
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 23. 01. 2018, 14:23
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 17. 08. 2017, 16:25
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 16. 08. 2017, 15:16
-
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 09. 11. 2012, 21:05
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.