Aşçılıkta et nasıl mühürlenir?

1Cevaplar
  1. #1
    Gast Üyenin Avatarı
    Gast

    Varsayılan Aşçılıkta et nasıl mühürlenir?

    Sorum şu:
    Aşçılıkta et nasıl mühürlenir?

  2. #2
    sevimcik Üyenin Avatarı
    sevimcik Çevrimdışı

    Title
    Erfahrener Benutzer
    Üyelik Tarihi
    21.10.2013
    Mesaj
    635

    Varsayılan

    Eti mühürlemek için 2-3 cm kalınlığında kesip,asla dövmeyeceksiniz. Eti ayçiçek yağıyla yağlayıp tuzladıktan sonra kızgın teflon tavada ön ve arkası kızartılır. Etin suyu çıkmadan et mühürlenmiş olur.

Benzer Konular

  1. Aşçılıkta " al dante" pişirmek ne anlama gelir?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 10. 03. 2013, 22:07

Bu konuyu okuyan üyeler: 0

Şu anda listelemek için üye yok.
Bu site tanımlama bilgilerini kullanır. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz. Gizlilik Politikası