Mangalda veya tavada pişirildiğinde kırmızı etten akan kırmızı sıvı kan mıdır?

1Cevaplar
  1. #1
    Gast Üyenin Avatarı
    Gast

    Varsayılan Mangalda veya tavada pişirildiğinde kırmızı etten akan kırmızı sıvı kan mıdır?

    Sorum şu:
    Mangalda veya tavada pişirildiğinde kırmızı etten akan kırmızı sıvı kan mıdır?

  2. #2
    okyanus Üyenin Avatarı
    okyanus Çevrimdışı

    Title
    Erfahrener Benutzer
    Üyelik Tarihi
    21.03.2014
    Mesaj
    5,390

    Varsayılan

    Eti tavada yada ızgara da pişirdiğimizde ortaya çıkan sıvı etin suyudur.Eti mikroorganizmalardan arındırmak için iyi pişirmek. gerekir.

Benzer Konular

  1. Kırmızı ojeyi kolay çıkarmanın yolu var mıdır?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 16. 05. 2018, 13:13
  2. Cevap: 0
    Son Mesaj: 22. 08. 2016, 12:25
  3. Kırmızı biber faydalı mıdır?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 16. 05. 2015, 00:30
  4. Cevap: 0
    Son Mesaj: 23. 08. 2013, 03:08
  5. Kırmızı şarap faydalı mıdır?

    sorular forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 22. 11. 2012, 17:01

Bu konuyu okuyan üyeler: 0

Şu anda listelemek için üye yok.
Bu site tanımlama bilgilerini kullanır. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz. Gizlilik Politikası