Home
cevaplar
Kuru kayısılardaki renk farkı (koyu ve turuncu) neden kaynaklanıyor? Hangisi daha sağlıklı?
Kuru kayısılardaki renk farkı (koyu ve turuncu) neden kaynaklanıyor? Hangisi daha sağlıklı?
Kuru kayısılardaki renk farkı (koyu ve turuncu) neden kaynaklanıyor? Hangisi daha sağlıklı?
Sorum şu:
Kuru kayısılardaki renk farkı (koyu ve turuncu) neden kaynaklanıyor? Hangisi daha sağlıklı?
Erfahrener Benutzer
seit: 02.10.2015
Beiträge: 5,090
Gün kurusu olarak da kabul edilen koyu renkli kuru kayısı güneş ışığı altında doğal yollarla kurutularak elde edilir. Sarı renkli kuru kayısı da kükürt dioksit adı verilen sıvıya daldırılarak elde edilir.
Benzer Konular
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 14. 07. 2020, 21:00
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 20. 10. 2019, 13:05
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 16. 11. 2015, 20:52
sorular forum içinde, yazan misafir
Cevap: 0
Son Mesaj: 05. 03. 2015, 23:11
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 29. 05. 2012, 19:55
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.