Türkiye de en büyük çekirge yetiştiriciliğini Antalya da selami Gökgöl yapmaktadır. Çekirgelerin günde 5 öğün yemek yediğini belirten Selami Gökgöl,”Çekirgeleri mısır, İngiliz çimi, karnabahar yaprağı, kepek, yulaf ve kamış ile besliyoruz. Yedikleri bu besinleri de çiftliğin bir başka bölümünde kimyasal ilaçlardan uzak bir şekilde yetiştiriyoruz” dedi. Gökgöl ayrıca, çekirgelerin bir inekten daha fazla ot yediğini ve 2.5 dönümlük mısır tarlasını ortalama 1 haftada bitirdiklerini söyledi. 28-32 derece sıcaklıkta özel cam ortamında yetiştirilen çekirgeler için çiftlikte nem oranı % 40’ın altında özel çöl ortamı hazırlanıyor. Ayrıca Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, çekirge çiftliğini bağımsız statüde değerlendirmeyerek, arıcılık ve ipek böcekçiliği ile aynı statüde değerlendiriyor.