- Home
- cevaplar
- Kestaneyi pişirirken neden bir tarafını az bir şey keseriz?
Kestaneyi pişirirken neden bir tarafını az bir şey keseriz?
-
Kestaneyi pişirirken neden bir tarafını az bir şey keseriz?
Sorum şu:
Kestaneyi pişirirken neden bir tarafını az bir şey keseriz?
-
Erfahrener Benutzer
- 25.05.2012
- 234
Sanırım en önemli sebebi kesilmediği takdirde kestanenin patlaması; ancak kesilmiş olması kestanenin daha çabuk soyulmasını da sağlıyor.
Benzer Konular
-
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 11. 09. 2013, 20:27
-
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 23. 08. 2013, 14:31
-
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 10. 02. 2013, 15:04
-
cevaplar forum içinde, yazan hazircevap
Cevap: 1
Son Mesaj: 20. 11. 2012, 16:33
-
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 25. 05. 2012, 11:34
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.