Home
cevaplar
Deniz seviyesinden yüksek yerlerde neden yemekler daha geç pişer?
Deniz seviyesinden yüksek yerlerde neden yemekler daha geç pişer?
Deniz seviyesinden yüksek yerlerde neden yemekler daha geç pişer?
Sorum şu:
Deniz seviyesinden yüksek yerlerde neden yemekler daha geç pişer?
Erfahrener Benutzer
seit: 25.10.2013
Beiträge: 700
Deniz seviyesinden yukarılara doğru çıkıldıkça suyun kaynama sıcaklığı da yükselir. Deniz seviyesinde 100 derecelik sıcaklıkta kaynayan su,yükseğe çıkıldığında kaynamak için daha yüksek sıcaklığa ihtiyaç duyar.
Benzer Konular
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 01. 10. 2017, 18:51
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 16. 10. 2013, 12:09
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 04. 10. 2013, 13:27
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 2
Son Mesaj: 19. 03. 2013, 15:33
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 25. 12. 2012, 16:59
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.