Home
cevaplar
Deniz seviyesinde yüksek yerlerde yemekler neden geç pişer?
Deniz seviyesinde yüksek yerlerde yemekler neden geç pişer?
Deniz seviyesinde yüksek yerlerde yemekler neden geç pişer?
Sorum şu:
Deniz seviyesinde yüksek yerlerde yemekler neden geç pişer?
Erfahrener Benutzer
seit: 01.11.2012
Beiträge: 1,335
Deniz seviyesinden yukarıya doğru çıkıldıkça her 10,5 metrede bir basınç düşer. Basınçla birlikte suyun kaynama noktası da düşer. Bu nedenle yemek yükseklerde daha geç pişer.
Benzer Konular
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 01. 10. 2017, 18:51
sorular forum içinde, yazan misafir
Cevap: 0
Son Mesaj: 18. 04. 2014, 11:27
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 1
Son Mesaj: 30. 11. 2013, 13:45
sorular forum içinde, yazan Gast
Cevap: 0
Son Mesaj: 29. 07. 2013, 01:15
cevaplar forum içinde, yazan Gast
Cevap: 2
Son Mesaj: 19. 03. 2013, 15:33
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.